Det bedste kommer fra dig – Forandringsledelse

Er du, din virksomhed og dine medarbejdere forandringsparate og rustet til de omvæltninger, der kan forekomme, når vigtige forandringer implementeres i virksomheden?
Hvis ikke, så kan vi hos Staalsat hjælpe dig inden for forandringsledelse, det kan du anvende, når du er træt af at forklare og beskrive – og alligevel ikke lykkes med at forandre det, netop du stræber efter.

Vær’ forberedt og vis vejen for medarbejderne

Kigger man ind i sig selv, så er det ikke sikkert, at der er mangel på disse kompetencer. Men forestil dig, at det i stedet er måden, hvorpå du ser dig selv og menneskerne omkring dig, som står i vejen for jeres forandringer? Ifølge Bo Staal er kernen i forandringsledelse, at man kan kigge på sig selv.
I store træk handler forandringsledelse om, at en god leder skal kunne oversætte eventuelle forandringer og dets konsekvenser for medarbejderne. Konsekvensen ved ikke at få snakket med sine medarbejdere om forandringer er, at man risikerer at flere medarbejdere kan blive ramt af stress. Bekymringer om ens job er en velkendt kilde til stress, men med et kursus hos os, vil du være i stand til at undgå denne form for medarbejderbekymring, når I etablerer eventuelle forandringer i jeres virksomhed.

Opnå positive forandringer med forandringsledelse

Uanset, hvor udfordrende det end lyder, så må enhver leder være i stand til at stille skarp på sig selv og opdage de mentale forhindringer, der blokerer for budskaber – hvad end disse forhindringer er skjulte eller ej. Mange oplever, at man ikke blot står i vejen for sig selv, men også for sin arbejdsglæde og sit nærvær – både i virksomheden og i det private.
Få opgraderet din viden om dig selv på en af vores workshops og opdag, at du kan fjerne det, som i virkeligheden forhindrer dig i at skabe de forandringer du ønsker – blot ved hjælp af forandringsledelse.

Workshoppen tager udgangspunkt i modellen “Det Bedste Kommer Fra Dig”.
Modellen udvikler mennesker og hjælper med at frisætte resultater gennem sansning, synergi og samarbejde, som netop er de kvaliteter, som sikrer dig og dine medarbejdere evnen til at møde, favne og formidle forandringer på en positiv måde.
Arbejdsglæde handler om at løse dine opgaver og have det godt på én og samme tid.

Forandringsledelse hos Staalsat

Du må for alt i verden ikke gemme dine følelser væk, og metoden ’Det Bedste Kommer Fra Dig’ tager derfor udgangspunkt i at acceptere, hvordan du har det – og herefter skabe de forandringer, du har brug for – selv når følelserne spiller et puds.

Brug en eftermiddag eller sæt en aften af og lær om modellen.

’Det Bedste Kommer Fra Dig’ serveres med humor og medrivende fortællinger af Bo Staal.

Med forandringsledelse bliver du glad på jobbet og du får værktøjerne til at gøre det godt – uden at gå på kompromis med dit velvære.
Hos Staalsat bruger vi forskellige kommunikative metoder, som hjælper jer med at håndtere forandringer, konflikter og udvikling.

Hør mere om hvad vi kan tilbyde dig og din virksomhed?