Undgå at blive irriteret – Konflikthåndteringskursus

Opstår der konflikter betyder det ofte tidsspild, ineffektivitet og irritation – uanset hvilken virksomhed, der er offer for konflikten. Det er helt essentielt, at man hurtigst muligt får vendt disse relationer til noget positivt og herved får skabt et problemfattigt arbejdsmiljø.
Hos Staalsat vil du lære at genkende forskellige typer af konflikter og samtidig finde en løsningsmodel, der er optimal for dig i den situation, du er i.

Konflikthåndteringskursus – skab en behagelig hverdag

Noget helt centralt ved konflikthåndtering er, at viljen til løsningen skal være til stede, samt være tydelig for enhver deltager. Ifølge Bo Staal handler det i bund og grund om at være tydelig i sin kommunikation, men for at kunne skabe resultater er det helt essentielt, at man har mennesket med i processen.

Vil man løse en konflikt, så skal man samtidig være forberedt på, hvis det ikke lykkes. Der vil altid være risiko for, at én eller flere mennesker i konflikten tager fejl – men dette er en del af konflikthåndteringen.

Tydelig og klar kommunikation kan løse konflikter

Har du mod på at deltage i vores konflikthåndteringskursus, så vil du, når dagen er omme, være i stand til at løse nye konflikter. Derudover vil I få et endnu bedre samarbejde i virksomheden, fordi I nu er i stand til at sige tingene som de er, og samtidig vil det også have en indvirkning på jeres valg, som herfra vil stå skarpere, nu hvor følelserne ikke længere tager over.
Frem for alt, så vil I blive tydeligere i jeres kommunikation – og disse kommunikationsværktøjer kan naturligvis også tages med hjem i det private.

For at gøre oplevelsen så stærk som muligt, så vil I og jeres hverdag blive spillet af professionelle skuespillere, så I bedre kan anskue, hvor jeres konflikter eventuelt opstår. Derudover vil I inden jeres kursus blive stillet enkelte spørgsmål, som I besvarer anonymt og som omhandler, det der irriterer jer mest. Herved får Bo Staal et større indblik i jer og jeres konflikter.

Hos Staalsat anvender vi forskellige teknikker og metoder på vores konflikthåndteringskursus. Dette indebærer alt fra oplæg fra Bo Staal angående kommunikation til skuespil og workshops. Alle metoder er med til, at I får nogle konkrete aftaler til jeres hverdag, som fremover skal sikre, at I ikke støder på disse konflikter i hverdagen.

Slip for at blive irriteret når alle andre opfører sig ”helt hen i vejret”, og du samtidig har tæsketravlt – lær om kommunikation på en helt ny måde, og få igen kontrol over jeres konflikter.

Er du stresset? Læs mere om vores stress-coaching her.

Hør mere om hvad vi kan tilbyde dig og din virksomhed?