Psykisk arbejdsmiljø

I en foranderlig verden med stigende krav er der brug for en personlig stabilitet, så motivation, energi og effektivitet samt nærvær kan blive drivkraften i hverdagen.
At have et godt psykisk arbejdsmiljø kan forbedre store dele af arbejdspladsen – eksempelvis styrke forandringsparatheden, forbedre kommunikationen på tværs af virksomheden, øge trivsel og i sidste ende kan et godt psykisk arbejdsmiljø være medvirkende til, at sygefraværet falder.

Åbn op og skab et godt psykisk arbejdsmiljø

At skabe et godt psykisk arbejdsmiljø kan være en lang proces, men hos Staalsat vil du hurtigt kunne se resultater. Vores proces består i høj grad af elementer fra stresscoaching, men i sidste ende handler det om at skabe et miljø, der gør, at folk kan præstere – selv på trods af stress.
Et psykisk arbejdsmiljø skaber stabile rammer for medarbejderne.  For at virksomheden har engagerede og motiverede medarbejdere, er det væsentligt, at fokus ikke blot er på enten trivsel eller resultater. Der bør altid være et fokus på begge dele, og her kommer Staalsat ind i billedet med vores store viden og kompetencer inden for netop dette faglige område.

Nogle af de emner Bo Staal håndterer er eksempelvis kommunikation mellem kollegaer eller særlige udfordringer på jobbet, såsom:

  • Vanskelige samarbejdspartnere
  • Svært håndterbart samarbejde med forældre/pårørende
  • Formulering af egne faglige holdninger så man bliver forstået af forældre/pårørende, kollegaer samt andre faggrupper og ledelse.

Ønsker I at berøre personlige emner såsom selvværd, egen kommunikation, afstemning af forventninger eller noget andet – så hjælper vi gerne med at få sat ord på dette også.

Et styrket psykisk arbejdsmiljø kan være vejen frem

Et møde med Bo Staal og hans professionelle råd til jeres virksomhed vil have en god effekt på det psykiske arbejdsmiljø, da den enkelte medarbejder sandsynligvis vil føle sig mere anerkendt.

Der vil komme klarhed over de elementer, som kan forstyrre i hverdagen.

Sidst, men ikke mindst, medbringer denne form for coaching også nogle ressourcer og metoder til at håndtere udfordringer i fremtiden.

Alt i alt – en effektiv vej til udvikling, personlig afklaring og til at få nye enkle redskaber. Dette er alt sammen med til at skabe et bedre psykisk arbejdsmiljø. Brug det eksempelvis til at forbedre kommunikationen eller til at igangsætte faglige aktiviteter i stedet for at udskyde dem.
Udbyttet kan måles i mere glæde og overskud i hverdagen – og på længere sigt er dette afgørende for enhver arbejdsplads.

Bo Staal siger det bedst – “du er værd at hjælpe, og jeg kan hjælpe dig. Du skal dog være klar til at gå hele vejen”.

De 3 letteste måder
til at undgå stress
som de fleste overser

Popup formular
Du tilmeldes vores nyhedsbrev. Nul Spam. Blot gode e-mails.
Du kan til enhver tid afmelde dig med ét enkelt klik.

De 3 letteste måder
til at undgå stress
som de fleste overser

Hør mere om hvad vi kan tilbyde dig og din virksomhed?