Knæk koden og knus konflikten

- også dem I taler om

Konfliktsituationer koster uhørte mængder af tid, både før under og efter. Derfor er konflikter en særdeles tung omkostning for virksomhederne, når man kigger nøgternt på ressourceforbruget.

For slet ikke at tale om konsekvensen af konflikter, der måske kan få dine allerbedste medarbejdere til at lægge en opsigelse på dit bord.

På foredragt ‘Knæk Koden til Konflikter’ kigger vi nærmere på hvorfor det er at der opstår konflikter mellem to personer eller afdelinger. Hvorfor kan hverken møder, arbejdsfordeling eller andre løsningsforslag optrevle disse situationer?

Hvis konflikter var lette at undgå eller lette at løse, ville du formentlig slet ikke læse med her.

Når vi taler om konflikter, så er der dybere ting på spil. Med foredraget Knæk Koden til Konflikter bliver du klogere på hvordan du med fordel kan starte med at opdage tegnene og forstå grundpræmissen for konflikter.

Lær at knække koden til konflikter allerede i morgen

På foredraget Knæk Koden til konflikter, får du et helt konkret værktøj, nemlig kodenøglen til konflikter.

Foredraget giver dig også den nyeste viden vi i dag har fra hjerneforskning.

Du lærer om hjernen fordi det, lidt populært sagt, er den som krypterer signalerne så vi alle har mere end almindelig svært ved at opfange det som i virkeligheden sker.

Denne viden kan du bruge både når det handler om konflikter, men også når du ønsker at få dine medarbejdere til at arbejde endnu bedre sammen.

Endelig får du en række effektive kommunikations-greb der kommer fra 4MAT-systemet. Et kommunikationssystem som tager udgangspunkt i hjernens måde at opfatte og omsætte viden på.

Altså du lærer at kommunikere på den måde som vores hjerner faktisk er designet til.  Med den viden kan du effektivt stoppe brokkehoveder og snakken på p-pladsen.

Bliv klogere med Bo Staal

Bo Staal står klar til at undervise dig

Med 12 års leder og pædagogerfaring. 20 år med egen virksomhed.

Uddannet master stress coach, Master I NLP, master I Training design (læren om hvordan vi lærer), certificeret coach og en brugt foredragsholder vil han glæde sig til at tage dig med på en tour i alt det vi nu ved om hjernen.

Til hverdag coacher Bo ledere han er en meget brugt og dygtig stress coach og han afholder temadage og workshops i kommunikation.

Book foredraget Knæk Koden til konflikter – også dem I taler om og kom i gang med det samme.

Bo Staal står klar til at tage din på en guided tur i hjernens hemmelige univers, du skal blot beslutte om du vil med.

Vil du høre mere om vores foredrag?

Er du nysgerrig på et eller flere af vores foredrag? Så udfyld nedenstående formular, så kontakter vi dig.